לקבב
מרכיבים:
חצי ק"ג בשר טחון
1בצל קצוץ
עגבניה קצוצה
2 שיני שום כתושות
צרור פטרוזיליה
100 גר' צנובר קלוי
מלח, פלפל ואגוז מוסקט
אופן ההכנה :
מערבבים את החומרים בקערה מניחים את העיסה לנוח למשך חצי שעה.
יוצרים קבב וצולים במחבט או בגריל.
לסלסה עגבניות פיקנטית
מרכיבים:
3 עגבניות רצוי תמר
חצי פלפל חריף
צרור פטרוזיליה
8 עלי בזיליקום
3 כפות טחינה
2 שיני שום
מיץ מחצי לימון
מלח, פלפל
חצי כוס מים
אופן ההכנה:
שמים במעבד מזון את כל החומרים מלבד הטחינה. טוחנים ובסוף מוסיפים את הטחינה.
מתבלים במלח ופלפל.
לחציל
2 חצילים קלויים על הגז או בגריל
את החציל מקלפים ומניחים על צלחת הגשה יוצקים סלסת עגבניות ומעל את הקבב הצלוי.
בתאבון!
שף רודד עטיה
ארוחות גורמה לאירועים, יעוץ קולינרי, סדנאות בישול באוירה כפרית
054-7730379